Reparații dozatoare de apă

Frigotehnist experimentat, ofer servicii de service (reparații) dozatoare de apă la sediul sau domiciliul dumneavoastră în București și județul Ilfov, indiferent de producătorul aparatului.

De asemenea, ofer servicii de mentenanță (întreținere periodică) pentru aceste aparate. Este recomandată igienizarea recipientului de stocare a apei din dozator anual.

Folosesc doar piese de schimb noi și ofer garanție pentru lucrările efectuate.

Așa cum poate bine știți, dozatorul de apă este un agregat frigorific ce permite răcirea lichidului la temperaturi de 4…7oC. Acest aparat poate fi racordat la rețeaua de apă curentă sau poate folosi bidoane cu apă.

Dozatorul are și funcția de încălzire a apei (folosind un boiler încorporat), iar unele aparate pot avea și funcție de refrigerare pentru alimente.

Reparații dozatoare de apă - Frigotehnist București și județul Ilfov

Reparații dozatoare de apă - defecțiuni întâlnite

Câteva defecțiuni mai frecvente care pot fi întâlnite la un dozator de apă:

  • filtru de apă, filtru refrigerant sau capilar infundat;
  • instalația frigorifică poate fi fisurată;
  • piese defecte: termostat, sonda temperatură, releu de pornire compresor, releu termic; condensator de pornire compresor sau chiar compresorul.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce servicii oferiți ca frigotehnist?

Ofer servicii de reparații, întreținere și montaj (instalare) pentru instalații frigorifice indiferent de producător: reparații frigidere, dozatoare de apă, service, întreținere și montaj (instalare aparate de aer condiționat split / multisplit, service frigidere auto (tir/ camion/ rulotă), reparații mașini de gheață, vitrine frigorifice, masă rece și camere frigorifice. Puteți găsi mai multe detalii pe site-ul https://www.frigotehnist.com

În ce localități activați?

Mă deplasez la domiciliul sau sediul firmei clientului în toate sectoarele din București și localitățile județului Ilfov.

Deplasarea și constatarea sunt gratuite?

În cazul în care clientul este de acord cu reparația aparatelor frigorifice, deplasarea și constatarea sunt gratuite. Pentru alte informații vă invit să mă contactați.

4.4/5 - (11 voturi)