Reparații mașini de gheață, vitrine frigorifice, masă rece și camere frigorifice

Prestez servicii de reparații mașini de gheață, vitrine frigorifice, masă rece și camere frigorifice. Mă deplasez în cel mai scurt timp posibil la sediul dumneavoastră din București sau județul Ilfov.

Reparații mașini de gheață, vitrine frigorifice, masă rece și camere frigorifice

Sunt frigotehnist cu experiență. Utilizez piese noi, de calitate și ofer garanție pentru serviciile prestate.

Costul serviciilor se va stabili la sediul sau locuința dumneavoastră în funcție de defecțiunile constatate, de complexitatea lucrărilor de service sau montaj necesare, de costul pieselor de schimb ce ar trebui utilizate etc. și vă va fi comunicat, iar în cazul în care beneficiarul este de acord cu reparația agregatului frigorific, constatarea și deplasarea sunt gratuite.

Alte servicii pe care le prestez:

Reparații mașini de făcut gheață fulgi / cuburi

Mașina de făcut gheață este un agregat frigorific de uz casnic sau comercial, folosit în baruri, restaurante, hoteluri, pescării etc. Acest aparat necesită mentenanță și igienizare periodică.

Service mașini de făcut gheață fulgi / cuburi - defecțiuni

Câteva defecțiuni posibile ale acestui agregat frigorific:

 •  instalație frigorifică fisurată;
 • filtru înfundat;
 • duza apă înfundată;
 • condensator de răcire a refrigerantului murdar;
 • componente defecte: presostat, electrovalvă, senzor de temperatură, senzor presiune apă, senzor de rotație, senzor de nivel, pompă apă, timer. releu de pornire, releu termic, termostat, condensator de pornire compresor, condensator de pornire ventilator, compresor etc.

Reparații vitrine frigorifice și masă rece

Câteva defecțiuni mai des întâlnite la aceste tipuri de agregate frigorifice:

 • garnitura ușii nu este etanșă;
 • instalația frigorifică este fisurată;
 • filtru înfundat;
 • condensatorul de răcire a refrigerantului este murdar;
 • componente defecte: ventilator, condensator ventilator, presostat, electrovalvă, termostat, senzor de temperatură, senzor degivrare, senzor ușă, rezistență degivrare, releu de pornire, releu termic, condensator de pornire compresor, compresor etc.

Service camere frigorifice

Camerele frigorifice sunt încăperi sau containere din panouri de poliuretan, având capacitatea de congelare până la -30 oC sau de refrigerare (-10oC și 4…5oC), utile pentru păstrarea alimentelor (legume, fructe, băuturi răcoritoare, mâncarea din restaurante etc.), în industria farmaceutică etc.

Defecțiuni frecvente:

 • garnitura ușii nu este etanșă;
 • instalația frigorifică este fisurată;
 • filtru înfundat;
 • condensatorul de răcire a refrigerantului este murdar;
 • componente defecte: ventilator, condensator ventilator, presostat, termostat, senzor de temperatură, senzor degivrare, rezistență degivrare, releu de pornire, releu termic, condensator de pornire compresor, compresor etc.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce servicii oferiți ca frigotehnist?

Ofer servicii de reparații, întreținere și montaj (instalare) pentru instalații frigorifice indiferent de producător: reparații frigidere, dozatoare de apă, service, întreținere și montaj (instalare aparate de aer condiționat split / multisplit, service frigidere auto (tir/ camion/ rulotă), reparații mașini de gheață, vitrine frigorifice, masă rece și camere frigorifice. Puteți găsi mai multe detalii pe site-ul https://www.frigotehnist.com

În ce localități activați?

Mă deplasez la domiciliul sau sediul firmei clientului în toate sectoarele din București și localitățile județului Ilfov.

Deplasarea și constatarea sunt gratuite?

În cazul în care clientul este de acord cu reparația aparatelor frigorifice, deplasarea și constatarea sunt gratuite. Pentru alte informații vă invit să mă contactați.

5/5 - (2 voturi)